Marko & Jay

09.11.2016 09:20

Moikka, mä olen Marko. Agilitya olen harrastanut noin 9 vuoden ajan muutaman oman ja lukuisten lainakoirien kanssa.

Jay on kohta 4-vuotias bordercollie uros, jonka kanssa on tehty agilitya ja tokoa koko sen elämän ajan, alusta saakka tähtäimenä on ollut arvokisat ja niissä menestyminen. Jay on kaikin puolin unelmakoirani: iloinen, sosiaalinen maailmaa rakastava, kuitenkin kilpailuhenkinen ja täysillä tekevä. Jo pentuna Jaysta huomasi sen olevan tosi vahvasti ohjaajalle tekevä, ja niin pitikin olla, sitä minä etsin kun pentua metsästin. Minä niin nautin Jayn kanssa elämisestä ja tekemisestä. Kun emme ole treenaamassa, lenkillä yhdessä tai kilpailuissa, makoilemme sohvalla kiinni toisissamme :)

Kaiken mitä agilityyn pystyn panostamaan niin sen Jaylle suon, vaikka lompakko on toista mieltä. Nyt mulle sitten avautui huikea mahdollisuus kun pääsimme Jayn kanssa Saija oppiin kevääksi. Tämä on mahtava täydennys sille opille, mitä olemme vuosien saatossa saaneet. OneMind Dogs on meidät jo saanut tähän asti ja niillä opeille on hyvä jatkaa edelleen. 

Viime kesän MM-karsinnat olivat meidän tähänastisen uran kohokohta, kun olimme ensimmäisen päivän jälkeen kolmantena, ja lopputuloksissakin 14., pari sekunttia PM-joukkue paikasta. Toivon mukaan Saija saa meistä vielä ne puuttuvat palaset kohdalleen ja ensi kesänä olemme vielä korkeammalla.